Nieuwe Behandeling: Gezichtsmassage inclusief Reiniging en Energetische Hoofdhuidmassage

Ontdek mijn nieuwste aanbod: de Gezichtsmassage inclusief Reiniging en Energetische Hoofdhuidmassage, nu apart te boeken. Tijdens deze verkwikkende behandeling begin ik met het reinigen van je gezicht met een heerlijk ruikende foamgel, waardoor je huid wordt gereinigd en verfrist voor de ultieme ontspanningservaring. Vervolgens start ik met de gezichtsmassage, waarbij ik niet alleen aandacht besteed aan het ontspannen van de gezichtsspieren, maar ook drukpunten uit de traditionele Chinese geneeskunde meeneem om de energiebalans te herstellen. Deze drukpunten helpen de Qi, of levensenergie, beter te laten stromen, waardoor je een diepe ontspanning en innerlijke rust ervaart.

Na de gezichtsmassage ga ik over naar de Energetische Hoofdhuidmassage, waarbij ik met speciale technieken werk om de energiestroom in de hoofdhuid te bevorderen. Energetisch werk helpt de Qi in het lichaam in balans te brengen en te optimaliseren, wat kan leiden tot verlichting van hoofdpijn en migraine. Ik focus ook op drukpunten onder de schedelrand, die bijzonder effectief zijn voor het verminderen van spanning en het bevorderen van ontspanning.

De combinatie van gezichtsmassage en hoofdhuidmassage is bijzonder geschikt voor mensen die regelmatig last hebben van hoofdpijn en migraine, omdat het helpt om de spanning in het hoofd en de nek te verminderen en een diepe staat van ontspanning te bevorderen.