• Massages, cupping & breathwork
  • 🤍🤍 for body, mind & soul 🤍🤍


Sensitieve massage

Bij deze sensitieve massage begin ik met het scrubben van je rug. Op deze manier reinig ik je huid aan de buitenkant waarna we verder gaan met het reinigen van de binnenkant van je lichaam. Tijdens de scrub ga ik met mijn handen over je lichaam en kan ik al voelen wat je lichaam nodig heeft. Tijdens de scrub en massage worden mijn handen naar plekken getrokken die het nodig hebben. Dit kan een spierknoop zijn, maar ook een meridiaan die geblokkeerd is. Dit kan bijvoorbeeld komen door stress, een fysieke aandoening of zelfs door een oud trauma dat zich gehecht heeft in je lichaam. 

 

Bij deze sensitieve massage maak ik vaak gebruik van verschillende massage- en of cupping technieken. Zo kan het zijn dat ik twee hot stones op je onderrug leg en je bovenrug met dynamische cupping behandel. Uiteraard zal ik je ook met mijn handen masseren en ervoor zorgen dat je heerlijk ontspannen bent. 

Bij deze behandeling werk ik met lekker geurende biologische vegan olie waarbij je zelf de geur mag kiezen die je lekker vindt.

 

Na afloop van de sensitieve massage mag je eventjes lekker blijven liggen en navoelen terwijl ik je even alleen laat om bij te komen . Soms komt het voor dat het losmaken van je lichaam ook iets losmaakt in je geest waardoor je stil wordt of er tranen over je wangen kruipen. Laat het maar over je heen komen en weet dat je bij mij in een veilige omgeving bent.

 

De Sensitieve massage duurt 90 minuten en kost 95 euro.