Voor massages en cupping behandelingen

Ontspanningsmassage

Het positieve effect van een ontspannende massage:

1.soepelere spieren

Een massage zorgt ervoor dat spieren worden losgemaakt, het verzacht pijnlijke spieren en helpt de spieren te ontspannen. Na een massage voelt je lichaam letterlijk ‘losser’ en soepeler.

2. verbetert de bloedcirculatie

Een massage activeert de bloedsomloop. Een massage zorgt er namelijk voor dat de bloedvaten in de huid verwijden, waardoor er meer bloed gaat stromen. Zo kom je na een massage  aan dat gezonde kleurtje.

3. verwijderd afvalstoffen

Tijdens een massage wordt niet alleen de bloedcirculatie, maar ook de lymfevaten geactiveerd. Hierdoor kunnen afvalstoffen het lichaam sneller verlaten. 

4. je zult beter slapen 

Na een massage zul je sneller in slaap vallen en dieper slapen. Tijdens massage wordt namelijk serotonine geproduceerd, dat ervoor zorgt dat je beter slaapt. 

5. verbetert je concentratie

Een massage zorgt ervoor dat je (en je gedachten) mentaal tot rust komt. Hierdoor word je concentratie na een massage beter. Een massage is daarom extra goed idee tijdens drukke, chaotische tijden.

6. een massage maakt je gelukkiger!

Een  massage zorgt voor een geluksgevoel. Door een massage wordt de aanmaak van endorfine en oxytocine gestimuleerd. Deze lichaamseigen stofjes verminderen stress en verhogen je geluksgevoel. Ze geven je een fijn en zorgeloos gevoel. Niet alleen van binnen, maar dit straal je ook van buitenaf uit.

 

 

Wendy's massagepraktijk Zwolle/ Westenholte/ Stadshagen / ontspanningsmassage 

www.cuppingzwolle.nl

> cupping, Lomi Lomi, hot stone massage, hoofdhuidmassage, gezichtsmassage, energetische massage & ontspanningsmassage