✨21 april ceremonie met yoga, cacao, ademwerk & klank ✨

Bij deze intuïtieve healing massage zal ik gebruik maken van verschillende massagetechnieken die op dat moment nodig zijn, hierbij kun je denken aan een ontspanningsmassage, hotstone massage, klassieke massage, lomi lomi massage, een hoofdhuid massage en/of gezichtsmassage. Ook het inzetten van cupping is bij deze behandeling mogelijk om te zorgen dat de spierknopen los schieten en verklevingen verminderen. Gedurende de behandeling zal ik ook energetisch werken door middel van een healing.

Tijdens de behandeling worden mijn handen naar plekken getrokken die het nodig hebben. Dit kan een spierknoop zijn, maar ook een chakra of meridiaan die geblokkeerd is. Dit kan bijvoorbeeld komen door stress, een fysieke aandoening of zelfs door een oud trauma dat zich gehecht heeft in je lichaam. 

In overleg is er heel veel mogelijk en passen we de massage aan op waar jij op dat moment behoefte aan hebt. 

Wat is een healing en wat doet het?
Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning. Sommigen voelen tijdens de behandeling de energie stromen naar plekken waar het op dat moment nodig is. (Waar een lichamelijke, maar ook vaak een emotionele blokkade zit).