✨ Stress Release Massage ✨

Deze massage bevrijdt je van emotionele en lichamelijke blokkades, waardoor ruimte ontstaat voor persoonlijke groei en genezing. Het helpt je om van pijn naar kracht en veerkracht te gaan.

• Helpt bij het loslaten van opgeslagen emoties en trauma’s
• Herstelt balans in lichaam en geest
• Bevordert diepe ontspanning en slaap
• Verlicht pijn in de onderrug
• Vermindert stijfheid
• Stimuleert de bloedsomloop en lymfestroom
• Ondersteunt het immuunsysteem
• Verhoogt het energieniveau
• Verbeterd de flexibiliteit en mobiliteit

Omdat emotionele en lichamelijke blokkades zich vaak in de loop der tijd hebben opgebouwd, kunnen meerdere behandelingen nodig zijn om volledige verlichting te ervaren en een diepe transformatie mogelijk te maken. Elk aspect van de behandeling, van de massage tot de ademsessie en de energetische healing, draagt bij aan het proces van bevrijding en heling.

Na een intake beginnen we met een holistische cupping massage of massage om het lichaam en de emoties los te maken, met speciale aandacht voor de psoas-spier, ook wel bekend als de “spier van de ziel”.

De Psoas-Spier:
De psoas-spier verbindt de wervelkolom met de benen en is een essentieel onderdeel van beweging. Echter, deze spier draagt ook emotionele stress en trauma’s. Deze massage is gericht op het bevrijden van deze opgeslagen emoties en het herstellen van evenwicht.

Verbonden Ademsessie:
Na het bevrijden van fysieke en emotionele lagen gaan we dieper met een verbonden ademsessie. Hierbij maak je via ademwerk contact met diepere emotionele en energetische niveaus, waardoor stress vermindert en diepe ontspanning ontstaat.

Energetische Healing:
Tijdens ademsessies focus ik op het balanceren van de energiecentra, waardoor fysieke en emotionele blokkades worden opgeheven en een dieper gevoel van welzijn ontstaat.

Na de ademsessie volgt een rustgevende klanksessie om geleidelijk terug te keren naar het heden en de losgekomen energie te integreren. De specifieke frequenties van de klankschaal creëren een kalmerend en harmoniserend effect, waardoor de ervaring wordt versterkt.

Cupping - intuïtieve healing massage - holistische massage- energetische hoofdhuidmassage - gezichtsmassage - psoas massage release - hotstone massage - sportmassage - klassieke massage