✨21 april ceremonie met yoga, cacao, ademwerk & klank ✨

✨Soul alchemy trauma release✨

“SoulAlchemy” kan worden gezien als een transformatie of verandering van de ziel op een diepgaand en spiritueel niveau. Het suggereert een proces van innerlijke transformatie en heling, wat goed past bij deze behandeling die gericht is op diepgaande heling en intuïtieve begeleiding.

We starten met cupping & massage  om lichaam en emoties los te maken, met bijzondere aandacht voor de psoas-spier, ook wel bekend als de “spier van de ziel.” Deze spier draagt vaak emotionele lasten en trauma’s, en deze massage kan diep gewortelde spanningen bevrijden.

De Psoas-Spier:
De psoas-spier verbindt de wervelkolom met de benen en is een essentieel onderdeel van beweging. Echter, deze spier draagt ook emotionele stress en trauma’s. Onze massage is gericht op het bevrijden van deze opgeslagen emoties en het herstellen van evenwicht.

Verbonden Ademsessie:
Na het bevrijden van fysieke en emotionele lagen, gaan we dieper met een verbonden ademsessie. Hierbij maak je via ademwerk contact met diepere emotionele en energetische niveaus. Het is een reis door verschillende bewustzijnslagen, soms resulterend in meditatieve staten.

Chakrahealing en Energetisch Werk:
Tijdens de ademsessie pas ik chakrahealing toe. Chakra’s zijn energiecentra in ons lichaam; ik stem me intuïtief af op deze centra om evenwicht en stroming te bevorderen. Mijn intuïtieve gaven stellen me in staat om energieën van anderen te oppikken en door te geven, waardoor ik inzicht kan verschaffen in talenten en blokkades. Dit gebeurt buiten het fysieke lichaam, in het energieveld rondom ons.

Klanksessie:
Na de ademsessie volgt een rustgevende klanksessie om geleidelijk terug te keren naar het heden en de losgekomen energie te integreren. Een klankschaal, door zijn specifieke frequenties, creëert een rustgevend effect en trilt door tot in het lichaam, waardoor het een kalmerend en harmoniserend element toevoegt aan de ervaring.

Deze behandeling gaat verder dan een standaard massage; het is een reis naar de diepte van jezelf. We pellen lagen af, maar onthoud, de healing begint bij jou. Ik ben slechts een tool om je te begeleiden op deze reis.

Mijn aanpak is praktisch en nuchter, zonder zweverigheid!


✨ Sjamanistische rituelen kunnen als onderdeel worden ingezet bij de behandeling denk aan smudgen met Palo santo en het gebruik van Florida water.