• (healing) massages, cupping & breathwork
  • 🤍 For Body, Mind & Soul 🤍

Sensitieve healing massage

Bij deze massage begin ik met het scrubben van je rug. Op deze manier reinig ik je huid aan de buitenkant waarna we verder gaan met het reinigen van de binnenkant van je lichaam. Tijdens de behandeling worden mijn handen naar plekken getrokken die het nodig hebben. Dit kan een spierknoop zijn, maar ook een chakra of meridiaan die geblokkeerd is. Dit kan bijvoorbeeld komen door stress, een fysieke aandoening of zelfs door een oud trauma dat zich gehecht heeft in je lichaam. 

Bij deze sensitieve massage maak ik gebruik van verschillende massagetechnieken, cupping en energiewerk. Zo kan het zijn dat ik masseer met hot stones, een hoofdhuidmassage geef, een guasha steen gebruik en/of je een cupping behandeling geef. Dit zal allemaal in overleg gebeuren en op jou als persoon worden afgestemd.

Uiteraard zal ik je ook met mijn handen masseren en ervoor zorgen dat je heerlijk ontspannen bent. Zoals ontspanningsmassage, klassieke massage en lomi lomi (met de onderarmen).

Bij deze behandeling werk ik met het merk Volatile. 

Na afloop mag je eventjes lekker blijven liggen en navoelen terwijl ik je even dat moment voor jezelf geef na het inschenken van een glas water.

Soms komt het voor dat het losmaken van je lichaam ook emotioneel iets losmaakt. Laat het maar over je heen komen en weet dat je bij mij in een veilige omgeving bent.

Wat is een healing en wat doet het?

Het herstelt de harmonie tussen lichaam en geest, heft blokkades op en bevordert volledige ontspanning. Sommigen voelen tijdens de behandeling de energie stromen naar plekken waar het op dat moment nodig is. (Waar een lichamelijke, maar ook vaak een emotionele blokkade zit).

De sensitieve healing massage duurt 100 minuten en kost € 100,-

Wendy's massagepraktijk voor cupping, healing massages, hotstone massage, guasha, energetische hoofdhuidmassage en gezichtsmassage