Voor massages en cupping behandelingen

 

Intuïtieve energetische massage

Haal negatieve energie door de intuïtieve energetische massage! Bij Wendy’s massagepraktijk draait het onder andere om de energie die je momenteel ervaart in jouw lichaam. Ik voel aan wanneer er negatieve energie door jouw lichaam stroomt, waarbij ik door middel van een heerlijke massage die toegepast is om wat ik op dat moment bij je ervaar. Ik vertel je graag meer over de intuïtieve energetische massage. 

 

Energie bepaalt de spanning in lichaam en geest

De spanning die in het lichaam verborgen zit, wordt mede veroorzaakt door de energie die door het lichaam stroomt. Met een intuïtieve ontspanningsmassage begin ik met een scrub over de rug. Tijdens deze scrub zal ik met mijn handen de energie ervaren, waardoor ik weet welke massage bij jouw lichaam en geest zal passen. Met name zijn dit spierknopen waar mijn handen naartoe worden getrokken. Hierdoor kan ik precies de goede plekken aanpakken die negativiteit in het lichaam veroorzaken.

 

Stress, spanning of fysieke aandoeningen worden verminderd

Tijdens de intuïtieve energetische massage zal je verschillende emoties kunnen ervaren. Graag geef ik je mee dat de massage in een veilige omgeving wordt gegeven, waardoor iedere emotie aanwezig mag zijn in deze ruimte. Dit kan onder andere komen door stress, spanning of fysieke aandoeningen. Daarom ben ik graag degene die deze spanning bij je verminderd, door een intuïtieve ontspanningsmassage.

 

De technieken van de massage

Ik ben gespecialiseerd in diverse massagetechnieken. De technieken pas ik toe op de energie die ik bij je ervaar en de wensen die jij hebt. Zo kan de massage bestaan alleen uit een massage met de handen. Maar daarbij maak ik ook gebruik van hotstones, hoofdhuidmassage, massage met een guasha steen, of dynamische cupping In Zwolle. 

 

Ik sta graag voor je klaar met een heerlijke intuïtieve energetische massage! Maar direct een afspraak!