Deze sessie is bij te boeken na de ademsessie 


Cacao ceremonie - EEN REIS DIEP IN JE HART

Een cacao ceremonie is een emotionele en zintuiglijke ervaring. Het nodigt je uit om contact te maken met je diepste wezen en de kern van je hart. 

Theobroma cacao (vertaald als food of the gods) is een heilige plant die wordt gebruikt voor spirituele, medicinale en ceremoniële doeleinden in inheemse culturen van Zuid-Amerika.

Deze Cacao is een zacht maar toch krachtig medicijn wat je de mogelijkheid geeft om je hart te openen en healing te vinden op verschillende niveaus. De actieve ingrediënten van Cacao werken sterk op het hart chakra, brengen ons terug naar een natuurlijke staat van voelen, uit het hoofd, en verbind ons intuïtief met moeder aarde. 

Door de euforie-inducerende bestanddelen kunnen emoties loskomen en weer gaan stromen. Je kan een hoge mate van blijdschap voelen en een verhoogde gevoeligheid van de zintuigen. Rauwe cacao bevat een sterke dosis mineralen en voedingsstoffen die helpen het lichaam te helen.

 

Kort samengevat: 
💫 Het is een natuurlijke hartopener
💫 PEA (fenylethylamine) zorgt voor een euforisch gevoel van plezier en vreugde
💫 Serotonine is verantwoordelijk voor geluk in het algemeen
💫 Oxytocine zorgt voor een diepe band met jezelf, je lichaam en alles om je heen
💫 Magnesium ontspant de spieren en verhoogt de bloedcirculatie om je hart te openen
💫 Theobromine stimuleert je zintuigen en verscherpt je focus


 💊Contra- indicaties cacao: 

De enige contra-indicaties zijn een hoge bloeddruk en hartproblemen en het gebruik van SSRI-medicatie(bijvoorbeeld anti-depressiva en slaapmedicatie).