✨21 april ceremonie met yoga, cacao, ademwerk & klank ✨

✨ “Ervaar de transformerende kracht van ademwerk & energetisch werk ✨

Een ademsessie, met name een sessie met verbonden ademhaling, kan een diepgaand effect hebben op verschillende aspecten van ons fysieke, mentale, emotionele en spirituele welzijn. Hier is een uitgebreide uitleg van wat een ademsessie met verbonden adem kan doen:

1. Stressvermindering: Verbonden ademhaling helpt het parasympathische zenuwstelsel te activeren, wat leidt tot diepe ontspanning en stressvermindering. Door bewust te ademen kunnen we ons lichaam kalmeren en een gevoel van innerlijke rust ervaren.
2. Emotionele ontgifting: Ademen is nauw verbonden met het vrijkomen van opgeslagen emoties in ons lichaam. Tijdens een ademsessie kunnen onderdrukte emoties naar de oppervlakte komen en worden losgelaten, waardoor ruimte wordt gecreëerd voor heling en emotionele ontgifting.
3. Energetische balans: Verbonden ademhaling kan helpen bij het harmoniseren van onze energetische systemen, zoals de chakra’s en meridianen. Door de ademhaling te gebruiken als een instrument voor het reguleren van energiestromen, kunnen we een diep gevoel van evenwicht en welzijn ervaren.
4. Bewustwording vergroten: Door bewust te ademen, worden we ons meer bewust van onze gedachten, emoties en fysieke sensaties. Dit vergroot onze algehele bewustwording en helpt ons om meer in het moment te leven.
5. Loslaten van beperkende overtuigingen: Tijdens een ademsessie kunnen we ons bewust worden van beperkende overtuigingen die ons tegenhouden in ons dagelijks leven. Door deze overtuigingen te erkennen en los te laten, kunnen we ruimte creëren voor groei en transformatie.
6. Fysieke ontgifting: Diepe ademhaling kan helpen bij het stimuleren van de lymfestroom en het ontgiftingsproces van ons lichaam. Door diep adem te halen, helpen we ons lichaam om afvalstoffen en toxines af te voeren en de algehele gezondheid te bevorderen.
7. Verbinding met het hogere zelf: Ademhaling wordt vaak beschouwd als een brug tussen ons fysieke lichaam en ons hogere zelf of spirituele essentie. Door bewust te ademen, kunnen we een diepere verbinding ervaren met ons innerlijke wezen en de universele energie om ons heen.

Kortom, een ademsessie met verbonden adem kan een krachtig instrument zijn voor heling, bewustwording en transformatie op alle niveaus van ons wezen.

Energetisch werk

In mijn praktijk maak ik gebruik van verschillende vormen van energetisch werk om het helingsproces van mijn cliënten te ondersteunen. Mijn benadering is voornamelijk intuïtief, waarbij ik afstem op mijn innerlijke gevoel en intuïtie om de behoeften van mijn cliënten te begrijpen en te begeleiden.

Een van de technieken die ik toepas is chakra healing, waarbij ik de energiecentra in het lichaam in balans breng. Dit gebeurt intuïtief, waarbij ik mij afstem op de unieke energie van mijn cliënt en de behoeften van het moment. Chakra healing kan helpen bij het vrijmaken van geblokkeerde energieën en het bevorderen van een gevoel van welzijn en balans.

Mijn aanpak van energetisch werk is holistisch en gericht op het ondersteunen van het natuurlijke helingsproces van lichaam, geest en ziel. Ik geloof in de kracht van intuïtie en het vermogen van het lichaam om zichzelf te genezen