• Massages, cupping & breathwork
  • 🤍🤍 for body, mind & soul 🤍🤍

 

Ademsessie 🤍 Breath and release...


Momenteel ben ik nog bezig met de opleiding ademcoaching oftewel breathwork facilitator en bied daarom tegen een gereduceerd tarief een ademsessie aan. Ik zorg voor een veilige setting en professionele begeleiding. 

Vaak wordt Transformational breathing oftewel verbonden ademhaling ingezet tijdens een ademsessie of ademcirkel. 
Verbonden ademhaling is een vorm van ademhalen waarbij de in,- en uitademhaling met elkaar verbonden zijn. Door op deze manier te ademen ontstaat een diepe ontspanning in je lichaam.

Met deze ademhalingstechniek ben ik zelf ook het meest ervaren mee en deze gaan we ook inzetten tijdens de ademsessie. 

Wat doet ademwerk? 
Ademwerk kan emotionele blokkades of vastgezette trauma’s in je lichaam oplossen, omdat je door te ademen de energie letterlijk weer laat stromen. Het is waanzinnig en soms ongelofelijk te ervaren wat er in je systeem gebeurt wanneer je een ademsessie ondergaat. En dit kan elke sessie weer compleet anders.

Wat je (onder meer) kunt ervaren tijdens een ademsessie:
⭐️ Trillingen en schokken in je lichaam
⭐️ Tintelingen door je lijf
⭐️ Geluid (laat je gaan, let it out!)
⭐️ Verkrampingen in je lijf
⭐️ Emoties die loskomen
⭐️ Visioenen
⭐️ Inzichten
⭐️ In trance/ bliss

💫 Breath and release…..

🤍 Omdat ik nog in opleiding ben en lerende wil ik graag oefenen tegen een vergoeding van € 50,- voor ongeveer 1,5-2 uur. Ik zorg voor een veilig setting en zal je op een professionele manier begeleiden.

#ademwerk #breathwork #ademsessies #healing #breathinbreathout #healingmassage #innerwork #transformationalbreath #transformationalbreathing #reconnect #intuition